Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Terör örgütünün bayram demeden böyle bir olaya girişmesi lanetlenecek bir durum -Terörün ortadan kaldırılması için gereken yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gaziantepteki patlamaya ilişkin, Terör örgütünün, bayram demeden böyle bir olaya girişmesi lanetlenecek bir durum dedi.
     Eroğlu, İhsaniye ilçesindeki Belediye Salonu bahçesinde vatandaşlarla bayramlaşma öncesi bir gazetecinin Gaziantepteki patlamayla ilgili neler söyleyeceksiniz- sorusu üzerine, olayın çok acı olduğunu söyledi.
     Terör örgütünün, bayram demeden böyle bir olaya girişmesi lanetlenecek bir durum diyen Eroğlu, şöyle devam etti:
     Milletimiz bu acılara sabredecektir. Terörün ortadan kaldırılması için gereken yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Terörü destekleyen ülkeler var. Onların da dikkat etmesi gerekir. Bir gün onları da vurur. Milletimiz, sabır ve metanetle bu acıya katlanacak ve terörün de sonu gelecektir diye düşünüyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Bu bayramda, şehittir onlar. Yaralılara acil şifalar diliyorum.
     Milletin güzel günlere ulaşacağını vurgulayan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bu ülke ve bu millet büyüktür. Ülkenin bir karış toprağını dahi hiçbir güç alamaz. 75 milyon insan, bu vatan ve bayrak için kilitlenmiştir. Kanımızın son damlasına kadar vatanımızı müdafaa ederiz. Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim. Bu bayramın ülkemize huzur getirmesini birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştirmesini diliyorum. Acılı ailelere başsağlığı diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. Milletçe büyük bir ızdırap duyduk, büyük acı yaşadık. Bir vicdansızlık, insanlık dışı hareket, bunlar insan olamaz.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER