Büyükşehir Belediyesine yeni iş makineleri

Büyükşehir Belediyesine yeni iş makineleri


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca alınan yeni iş makinelerini inceledi.
     Büyükşehir Belediyesinin üst düzey bürokratlarıyla birlikte Makina İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Zafer Baylandan araç filosuna dahil edilen yeni iş makineleriyle ilgili bilgi alan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyenin her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi.
     1 adet paletli ekskavatör, 2 adet loder, 1 adet toprak silindiri, 1 adet mini yama silindiri, 1 adet dozer ile 1 adet panelvanı Aldırmaz ve beraberindekilere tanıtan Baylan, gelecek aylarda yeni iş makinelerinin araç filosuna dahil edileceğini anlattı.
     Aldırmaz da, 4 milyon lira tutarındaki iş makinelerinin 1 milyon lirasının teşvikten sağlandığını dile getirerek, Yeni iş makinelerimiz önemli işler yapacak. Bu iş makineleri sayesinde, akıllı dokunuş uygulamalarıyla yol çalışmalarımızı daha seri yapacağız. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde otobüslerimizle sıkıştırılmış gazla taşımacılık yaparak yüzde 40 civarında tasarruf sağlayacağız. Yeni iş makinelerimiz Adanalıya hayırlı, uğurlu olsun dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesine yeni iş makineleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER