Stil sahibi yatak odalarıyla huzurlu uyku

Online mobilya mağazası Vivense.com, fonksiyonel yatak odaları ve mobilyaları ile keyifli bir uyku deneyimi yaşatıyor. Yatak odası ürünlerinde dekoratif karyolalar, demonte bazalar ve tasarım şifonyerlerle konforlu bir uyku sunuluyor.

Stil sahibi yatak odalarıyla huzurlu uyku

Konfor, tasarım ve fonsiyonel özellikli ürünleri bir arada sunarak, mobilya ve dekorasyon alanında en uygun fiyatlarla alışveriş yapmanıza olanak sağlayan Vivense.com, birbirinden farklı stillerden oluşan yatak odası takımlarıyla her zevke uygun ürünler sunuyor. Beyaz ve açık tonların yer aldığı takımlarıyla uyku vaktinizi değerli kılan Türkiye’nin online mobilya mağazası, Fransız kır yaşamının ruhunu ortaya koyan Country Yatak Odası Takımı ile provence tarzın tüm detaylarını şık ve doğallıktan ödün vermeden evlerin en özel mekânına taşıyor. Beyazın hakim olduğu yatak odası takımı, estetik görünümü ile birlikte fonksiyonlu ve geniş kullanım alanı ile son derece işlevsel.

Country Yatak Odası Takımı’nın büyüleyen beyazlığına inat alabildiğine metalik kahve olan Milano Yatak Odası Takımı da Vivense.com’un seçenekleri arasında yer alıyor. Ahşap dokulu meşe ve metalik kahveden oluşan takımda 1 adet dolap, karyola, şifonyer ve 2 adet komodin bulunuyor. Takımların yanı sıra tek olarak da satılan ürünler arasında 1. sınıf fırınlanmış kayın ağacından yapılan ve ayakları el yapımı lükens model olan Bourbon Dark Komodin bulunuyor. Siyah lake boyanan bu tasarım ürün ile yatak odanızı daha dekoratif bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

<< Önceki Haber Stil sahibi yatak odalarıyla huzurlu uyku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER