BBP Eskişehir İl Başkanı Akdoğan:

BBP Eskişehir İl Başkanı Akdoğan: Öncelikle şehrin sorunlarını çözün


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Eskişehirde iktidar ve ana muhalefetin yerel seçim için öngördükleri 15-0 diyaloglarını anımsatarak, Öncelikle şehrin sorunlarını çözün dedi.
     Akdoğan, BBP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirde iktidar ve ana muhalefetin yerel seçim için öngördükleri 15-0 diyaloglarını hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Bizler BBP olarak bu diyaloglara girmemekle birlikte iki partinin hesabını ve oyununu bozacak tek hareketin bizim hareketimiz olacağını belirtmek isterim. Hiçbir parti seçmenin oylarını çantada keklik görmemelidir. Öncelikle şehrin sorunlarını çözün. Tramvayımı, stadımı, garımı, trafiğimi, havaalanını mı, Kızılinlerini mi, Gürleğikin muhteşem doğasını mı, hırsızlığımı, arsızlığımı hangi sorunları çözdünüz de böyle bir polemiğe giriyorsunuz.
     Genel Başkan Mustafa Desticinin geçirdiği kaza sonrasında süreci kısa bir sürede atladığını ve hizmetlere kaldığı yerden devam ettiğini belirten Akdoğan, yeni yılın Eskişehire ve Türkiyeye hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Eskişehir İl Başkanı Akdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER