8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan: -Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise kadınlar olduğunu belirtti.
     Gürşan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların Türkiyenin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına katkıda bulunduğunu ifade etti.
     Kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin temel öğesi olduğunu belirten Gürşan, şunları kaydetti:
     Huzurlu ve mutlu bir aile yapısının oluşturulmasında ve güçlü bir toplumsal yapının kurulmasında kadınlar her zaman önemli rol oynamıştır. Toplumun temel taşı kadınlarımız, baş tacımızdır. Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana kadınlarımıza büyük önem verilmiş, kadınlarımızın siyasete aktif katılımlarının sağlanması, kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması ve kadınlarımızın şiddetten korunması için gerekli yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir.
     Gürşan, bireylerin ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde birinci dereceden etkin olmaları nedeniyle kadınların her sorunuyla öncelikli olarak ilgilenilmesi gerektiğini vurgulayarak, AK Parti iktidarı olarak yarınlarımızın mimarı kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak onlara gereken hassasiyeti gösteriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER