Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası

Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası -Besniden 14 bin 700 imza toplandı


ADIYAMAN (A.A) - Memur-Sen Konfederasyonunun kamuda kılık kıyafet özgürlüğü talebiyle başlattığı Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası kapsamında Besnide 14 bin 700 imza toplandı.
     Memur-Sen Besni Temsilcisi Mahmut Akçaay, yaptığı açıklamada, kampanyayla ilgili Türkiyenin değişik yerlerinde toplanan imzaların Memur-Sen Konfederasyonu Genel Merkezine gönderildiğini söyledi.
     İmzaların Başbakanlıka sunulacağını, ardından da destekleri için Cumhurbaşkanlığına, TBMMye ve siyasi partilere de bilgi verileceğini ifade eden Akçaay, şunları kaydetti:
     Memur-Sen Konfederasyonunun kamuda kılık kıyafet özgürlüğü talebiyle başlattığı Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası kapsamında Besnide 14 bin 700 imza toplandı. Bizi bu mücadelede yalnız bırakmayan sivil toplum örgütlerine, Besnili vatandaşlara teşekkür ediyorum.
     Kılık-kıyafet yönetmeliğinin değişmesi için konunun takipçisi olacağız. Takip süremiz sonsuz olup bekleme süremiz sonsuz olmayacaktır. 15 Mart 2013e kadar konunun ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından çözülmesini bekleyeceğiz. Çözülmemesi veya çözümün uzaması halinde 15 Marttan sonra işlerimize serbest kılık kıyafetle devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Emre Evren / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER