'Zatürre denilmiş, Dolmabahçe Sarayı'ndaki gişe memuru Koronavirüs'ten mi öldü?'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 23 2020
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Dolmabahçe Sarayı’ndaki gişe memurunun ölümü ile ilgili soru önergesi verdi.
Koronavirüs salgını dünyada ve Türkiye’de yayılırken uzun süre ziyarete kapatılmayan İstanbul’daki saraylar, Dolmabahçe Sarayı’ndaki bir gişe çalışanının 'şüpheli' ölümünden bir gün sonra kapatıldı.
Gişe çalışanı M.K.’nin hastaneye kaldırılmasından hemen önce, Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi’nin salgın sebebiyle maske takan Tayvanlı turistlerin Dolmabahçe ziyaret fotoğraflarını "Salgına rağmen tarihi mekânlarımıza çok ziyaretçi var." mesajıyla yayınladığı ortaya çıktı.
DUYURULMAMASI İÇİN BASKI YAPILDI MI?
Milli Saraylar yönetiminin, Koronavirüs şüphesi taşıyan, ancak zatürre olarak açıklanan ölüm sonrası gişe görevlisinin çalışma arkadaşlarına konunun kamuoyuna duyurulmaması için baskı yaptığı iddia edildi.

11 Mart'a Milli Sarayların sosyal medya hesabından paylaşılan mesaj ... Daha sonra mesaj silindi
T24'te yer alan habere göre, Milli Saraylar’daki ihmal iddialarına ilişkin soru önergesi veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, M.K. ile aynı dönemde hastaneye kaldırılan ve 15 Mart’ta hayatını kaybeden Aytaç Yalman’ın ölüm sebebinin Koronavirüs olduğunun dört günün sonunda açıklandığına işaret ederek, "Gişe memurumuz M.K’nın ölüm sebebi de zatürre diye açıklanmış. Ona da Aytaç Yalman’daki gibi Koronavirüs negatif denmiş. MK’nın da Koronavirüs'ten ölmüş olması olası mı?" sorusunu yöneltti.
Her ay, aralarında çok sayıda yabancı turistin de bulunduğu, 100 binden fazla turistin ziyaret ettiği Dolmabahçe Sarayı, dünyada salgının başlama
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!5.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var
6.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!7.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!8.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







