Binayı toplama kampına çevirdiler
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 11 2016
Polislerin kapıları kırıp bir gece yarısı teslim aldığı Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'nda darbe dönemini anımsatan olaylar yaşanıyor.

Kayyımlar geldikten sonra binada üç kişinin bile bir arada bulunmasına izin vermeyen polis, giriş çıkışlarda çok sıkı önlem uyguluyor. Sabah saatlerinde binaya gelen personel sıraya alınıyor. İsimleri tek tek yazılıp kartlarına bakılarak iş yerlerine alınıyorlar.
Gazete çalışanlarına büyük baskı yapan polis ekipleri çok ilginç bir yönteme daha imza attı.
Zaman muhabirlerinden Cihat Ünal, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, Zaman ve Cihan binasına giriş yaptıkları sırada polisin kendilerine numara verdiğini bu numarayı unutmamaları gerektiğini anlattı. Gazeteci Ünal, ilginç numaralandırma sisteminin toplama kampını hatırlattığını da sözlerine ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!8.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!9.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi10.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor


