Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk

Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevine ek bina -Bakımevi için tahsis edilen ek bina, hizmete girdi -Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu: Gerekeni yaptık ve şimdi hepsinin duasını alıyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda faaliyet gösteren Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi için tahsis edilen ek bina, hizmete girdi.
     Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte göreve başladığı ilk gün, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevini ziyaret ettiğini hatırlattı.
     Hastanede bir sıkışıklık gördüğünü ve hemşirelerin, Kış aylarında o kadar yoğun oluyoruz ki, çocuklar önlü arkalı bir yatakta yatıyor dediğini belirten Erenoğlu, bu sözden ve gördüğü manzaradan etkilendiğini söyledi.
     Erenoğlu, hastanedeki sıkışıklığın giderilmesi için çalışma başlatarak, taşınan Göğüs Hastalıkları Hastanesinin yerine Çocuk Servisini aldıklarını ifade etti.
     Bu binanın faaliyete geçmesiyle artık bir yatağı iki çocuğun kullanmadığını dile getiren Erenoğlu, burada 2-14 yaş arasındaki çocuklara hizmet verildiğini anlattı.
     Erenoğlu, Çocuk Servisinin taşınmasının ardından ferah bir ortamda hizmet verildiğine işaret ederek, daha lüks refakatçi koltuklarını kısa sürede buraya kazandıracaklarını kaydetti.
     Vali İrfan Balkanlıoğlu ve ilin diğer yöneticilerinin katılımıyla tören düzenleyerek, ek binayı hizmete açtıklarını bildiren Erenoğlu, 695 bin Afyonkarahisar insanını beraber görüyoruz. Gerekeni yaptık ve şimdi hepsinin duasını alıyoruz dedi.
     Erenoğlu, Yenidoğan, Çocuk Cerrahi ve Acil Servis ünitelerinin ana binada kaldığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER