Zonguldak Havaalanında yurt içi seferlerinde yolcu

Zonguldak Havaalanında yurt içi seferlerinde yolcu artışı -Havaalanı Müdürü Özşahin: -Zonguldaktaki sivil toplum örgütlerinin girişimleri yurt içi seferlerinde yolcu artışında etkili oldu


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonguldaktaki sivil toplum örgütlerinin girişimleri yurt içi seferlerinde yolcu artışında etkili oldu dedi.
     Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava alanlarından yurt içi uçuşlarının daha da sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yakın illerdeki sivil toplum örgütü ve yerel yöneticilerin destek vermesi gerektiğini söyledi.
     Bölgesel olarak uçağa binme alışkanlığı gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Özşahin, şöyle konuştu:
     Bölgemizde uçağa binme alışkanlığı olmadığı için biz yurt içi uçuşlarında bir takım zorluklarla karşı karşıya geldik. Yolcu artışı için havaalanına yakın illerden Bartın ve Karabükteki sivil toplum örgütlerinin ve yerel yöneticilerin bu konuda gerekli desteği sağlamaları gerekmektedir. İnsanlarımıza uçakla yolculuğun daha güvenli ve rahat olduğu konusunda bilgi verilmesi yurt içi uçuşlarda yolcu artışına etkili olacaktır. Son zamanlarda yaptığımız bilgilendirme toplantılarında ve reklamlarla yolcu artışıyla ilgili olumlu sonuç elde ettik. Zonguldaktaki sivil toplum örgütlerinin girişimleri yurt içi seferlerinde yolcu artışında etkili oldu. Yolcularda her geçen gün artışın olduğunu söyleyebilirim. Çalışmalarımız böyle devam ederse Zonguldak Havaalanında problemsiz şekilde uçuşlarımız devam edecektir.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldak Havaalanında yurt içi seferlerinde yolcu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER