Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir:

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: -Türk Kızılayı hiçbir çıkar gözetmeden karşılıksız olarak tüm insanlığa yardım ve hizmet götürmektedir


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türk Kızılayının hiçbir çıkar gözetmeden, karşılıksız olarak tüm insanlığa yardım ve hizmet götürdüğünü bildirdi.
     Akdemir, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan, Kızılay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, afetlerde oluşan her türlü olumsuzlukta yardım elini uzatan ve yaraların sarılmasında özveriyle çalışan Türk Kızılayının, önemli yardım kuruluşları arasında yer aldığını belirtti.
     Türk Kızılayının toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale ve kan bağışı gibi önemli hizmetler sunduğuna dikkati çeken Akdemir, şunları kaydetti:
     Amacı, insanlara yardım etmek olan Kızılay, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, bizler adına felakete uğrayan bölgeye yardım elinin uzatılması görevini üstlenir. Türk Kızılayı hiçbir çıkar gözetmeden karşılıksız olarak tüm insanlığa yardım ve hizmet götürmektedir. Kızılayın bu çalışmaları Türk halkının gönüllü katkılarıyla gerçekleştirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Kızılayının 144. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER