Zonguldaktaki kasten öldürmeye teşebbüs davası

Zonguldaktaki kasten öldürmeye teşebbüs davası -Babası ve ablasını bıçakla kasten öldürmeye teşebbüs suçundan Yargıtayın bozma kararı doğrultusunda yeniden yargılanan sanık, 15 yıl hapisle cezalandırıldı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta babası ve ablasını bıçakla kasten öldürmeye teşebbüs suçundan Yargıtayın bozma kararı doğrultusunda yeniden yargılanan sanık, 15 yıl hapisle cezalandırıldı.
     Sanık Sami Tan (40) hakkında babası Şevki Tan (65) ile ablası Sevtap Tanı (41) 2009da bıçakla yaralayarak kasten öldürmeye teşebbüs suçunu işlediği gerekçesiyle verilen 18 yıl hapis cezası, Fazla ceza tayini gerekçesiyle Yargıtay 1. Ceza Dairesince bozuldu.
     Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden görülen davanın duruşmasına, sanık ile avukatı katıldı.
     Mahkeme heyetinin söz verdiği sanık Sami Tan, eski savunmalarına ekleyeceği bir şey olmadığını belirterek, Ablamın giyiminden şüphelendiğim için vurdum bıçağı, o sırada babam araya girmiş, babamı görmedim dedi.
     Mahkeme heyeti, sanığa 15 yıl hapis cezası verdi.
     Devrek ilçesinde, Sami Tan, 24 Kasım 2009da birlikte yaşadığı babasıyla ablasını bıçakla yaralayarak öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldaktaki kasten öldürmeye teşebbüs davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER