Zonguldakta camiden ayakkabı hırsızlığı

Zonguldakta camiden ayakkabı hırsızlığı -Ereğli ilçesinde camiden ayakkabı hırsızlığı yapan kişi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli ilçesinde, camiden ayakkabı hırsızlığı yapan kişi, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
     Ereğli Hatip Caddesinde bulunan Hatip Camisinde öğle namazı kılan cami derneği yöneticisi Cemal Özkan, çıkışta ayakkabısını bıraktığı yerde bulamayınca, camideki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
     Kamera kayıtlarında hırsızlık anı görüntülerini tespit eden Özkan, görüntüleri zanlının yakalanması için güvenlik güçlerine teslim etti.
     Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ayakkabılarını çalan kişiden şikayetçi olduğunu söyledi.
     Kamera görüntülerinden ayakkabılarını alan kişinin fotoğrafını çıkarttığını ifade eden Özkan, şöyle konuştu:
     Ayakkabılarımı camiye girdiğimde hemen arkaya koydum ve içeriye girdim. Namaz bitti çıkarken ayakkabılarımın yerinde olmadığını gördüm. Kamera sistemine baktım ve adamı tespit ettik. Ayakkabıyı alırken net görünüyor. Görüntülerden zanlının fotoğrafını çıkartıp suç duyurusunda bulunduk. Kendi ayakkabısını bırakmış benim yeni ayakkabıları almış gitmiş. Hırsızlık olaylarının önüne geçmek için bu kamera sistemini kurmuştuk. Şimdi bu sistem sayesinde bu olayı gerçekleştireni bulabileceğiz.
     Polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
     Kamera kayıtlarında, şüphelinin camiye gelişi ve çevresini kontrol ettikten sonra ayakkabıyı alarak uzaklaştığı görülüyor.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldakta camiden ayakkabı hırsızlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER