Zonguldakta 27 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Zonguldakta 27 kişi boğulmaktan kurtarıldı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediyesine ait Kapuz plajında görev yapan cankurtaran ekipleri, 2 ayda boğulma tehlikesi geçiren 27 kişiyi kurtardı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kapuz plajında sezon başlangıcı olan 15 Haziran tarihinden bugüne kadar boğulma tehlikesi geçiren 27 kişinin kurtarıldığı belirtildi.
     Cankurtaran ekiplerinin, deniz sezonun başlamasıyla birlikte vatandaşların güvenle denize girebilmeleri için görevlerini eksiksiz yerine getirdikleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Sezon başından bu yana plajımızda özellikle hafta sonlarında 3-5 bin vatandaşımız aynı anda denize giriyor. Halkımızın emniyeti ve güvenliği için her türlü tedbirimizi aldık ve plajımızın iki ayrı bölgesinde gözetleme kuleleri ile sürekli gözetim yapıyoruz. Bu sezon plajımıza gelerek boğulma tehlikesi yaşayan 27 vatandaşımızı kurtardık. Bu sayı geçmiş yıllarda 40 ile 50 arasında değişiyordu. Cankurtaran ekibimizin yanı sıra profesyonel balık adamımız bulunmaktadır. Ayrıca belediyemiz bünyesinde görev yapan deneyimli sağlıkçımız da özveriyle görev yapmaktadır. Ramazanda da iftardan sonra denize giren vatandaşlarımız için 00.00a kadar nöbetçi cankurtaran ekibimiz halkımıza hizmet etmiştir.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Zonguldakta 27 kişi boğulmaktan kurtarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER