Ziya Gökalp Caddesindeki çalışmalar tamamlandı

Ziya Gökalp Caddesindeki çalışmalar tamamlandı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, Ziya Gökalp Caddesindeki asfalt, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını tamamladı.
     Yeşiltepe Mahallesindeki alt yapı çalışmaları nedeniyle asfaltı ve kaldırımı bozulan Ziya Gökalp Caddesinde, yenileme ve çevre düzenlemesi çalışması kapsamında ekonomik ömrünü tamamlayan 15 yıllık asfalt ve kaldırım taşları söküldü, yolun genişletilmesi amacıyla da orta refüj kaldırıldı.
     Caddedeki asfalt ve kaldırım çalışması ise internet hattının döşenmesi, doğal gaz evsel bağlantılarının yapılması ve ASATın kanalizasyon, içme suyu çalışmalarını tamamlamasının ardından gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 850 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğindeki caddedeki yolu, 10 santimetre kalınlığında 3 bin ton sıcak asfaltla kapladı.
     Asfalt hizmetinin ardından Ziya Gökalp Caddesinin her iki yanında 4 metre genişliğinde, 6 bin metrekare parke kaldırım çalışması yapıldı. Kaldırıma, görme engelli vatandaşların, yürürken yollarını takip edebilmeleri amacıyla kabartma takip taşları döşendi. Kaldırımların girişlerine ise tekerlekli sandalye kullananlar için uygun rampalar konuldu.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gerçekleştirdikleri çalışma ile bölge sakinlerini modern bir cadde ile buluşturduklarını söyledi.
     Tütüncü, bölgedeki Rasih Kaplan ile Tevfik Fikret caddelerinin alt yapı çalışmaları sonucu bozulan asfaltını ve kaldırımını önümüzdeki aylarda yenileyeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ziya Gökalp Caddesindeki çalışmalar tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER