Zile Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki 25-30

Zile Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki 25-30 yıllık çam ağaçları başka yere naklediliyor


TOKAT (A.A) - Zile Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yaşları 25-30 yıl arasında değişen yüzlerce çam ağacı, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kampüs alanına naklediliyor.
     Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Zile Tema Sorumlusu Mehmet Kocaman, yaptığı yazılı açıklamada, Endüstri Meslek Lisesine ek bina yapılacak olması nedeniyle lise bahçesindeki ağaçların kesileceğini öğrendiklerini belirtti.
     Durumu Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahine ve Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinele ilettiklerini kaydeden Kocaman, Yapılan araştırmalarda ağaç sökme makinesinin en yakın Sivas Belediyesinde bulunduğunu öğrendik. Zile Belediye Başkanımız Lütfi Vidinelden ağaç sökme makinesinin Zileye gelmesi için yardım istedik. Yapılan görüşmeler neticesinde Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp bey, söz konusu ağaç olunca her yer için makinemiz gidebilir diyerek ağaç sökme makinesini Zile Belediye Başkanlığı emrine tahsis etti. Ardından makinenin gelmesiyle salı gününden itibaren kampüs alanımıza ağaç nakilleri başlamış oldu ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Zile Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki 25-30 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER