Zeytinköy bölgesinde muhtarevi açıldı

Zeytinköy bölgesinde muhtarevi açıldı -Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen: -Zeytinköyün makus talihini değiştirmeye ant içtik, sakın tapularınızı devretmeyin


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Zeytinköy bölgesinin 2 yıl içinde çağdaş bir yerleşim alanı olacağını belirterek, mahalle sakinlerinin tapularını devretmemelerini istedi.
     Muratpaşa Belediyesince Zeytinköy bölgesindeki Yeşildere Mahallesine yaptırılan muhtarevi, törenle hizmete açıldı.
     Belediye Başkanı Evcilmen, törende yaptığı konuşmada, Zeytinköy bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kısa bir süre önce bu bölgeye çeşitli sorunlardan dolayı girilemediğini anlatan Evcilmen, bölgenin sağlıklı bir yaşam merkezi haline dönüştürülmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını bildirdi. Önce tapu sorununu aştıklarını kaydeden Evcilmen, 19 kilometre yol, spor sahası bulunan 4 park, anaokulu ve ilköğretim okulu yapıldığını ve bölgenin modern bir hal almasının sağlandığını belirtti.
     Zeytinköy sakinlerinin pazar alanı isteği bulunduğunu dile getiren Evcilmen, bu konuda çalışmalara başladıklarını, 45 gün sonra Zeytinköy bölgesinin pazar alanına kavuşacağını bildirdi.
     Bölgeye kültür merkezi de kazandırmayı planladıklarını ifade eden Evcilmen, Zeytinköyün makus talihini değiştirmeye ant içtik. Sakın tapularınızı devretmeyin. 2 yıl içinde Zeytinköy, çağdaş bir mahalle olacak diye konuştu.
     Zeytinköy Kalkındırma Derneği Başkanı Cemal Tuna, son yıllarda bölgeye önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, Evcilmene teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Evcilmen, CHP İl Başkanı Devrim Kök ile beraberindekiler muhtarevinin açılışını yaptı.
     Başkan Evcilmen, spor sahasındaki çocuklara top dağıttı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Zeytinköy bölgesinde muhtarevi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER