Zafer Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programı

Zafer Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programı -Programın birinci dönem değerlendirmesi sonuçlandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşakı kapsayan Zafer Kalkınma Ajansının, 2012 Yılı Teknik Destek Programı birinci dönem değerlendirme çalışmaları sonuçlandı.
     Ajans Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Haziranda ilan edilen 2012 Yılı Teknik Destek Programı birinci dönemi çerçevesinde sunulan faaliyet tekliflerinin değerlendirilmesi tamamlandı.
     Programın 31 Ağustos itibariyle ilk döneminde 27 faaliyet teklifi alındı. Değerlendirme süreci sonunda 25 teklif başarılı bulundu. Başarılı bulunan bu tekliflerden 24ü, desteklenmeye hak kazandı.
     Kütahyadan 8, Afyonkarahisardan 5, Manisadan 4 ve Uşaktan 7 faaliyet başvurusu, desteklenme hakkını elde etti.
     Desteklenmesi uygun görülen faaliyetlerin eğitim ve danışmanlık talepleri için ajans tarafından piyasa araştırması ve hizmet alım sürecine devam ediliyor.
     Sözleşmeler, yüklenicilerin belirlenmesi sürecinden sonra imzalanacak ve sözleşme imzalanacak tarihle ilgili bilgilendirme ayrıca yapılacak. Ancak sözleşmelerin bu ay sonu itibariyle imzalanması ve faaliyetlerin ekim ayı içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
     Teknik Destek Programı ikinci dönem başvuruları 3 Eylül-31 Ekim, üçüncü dönem başvuruları da 1 Kasım-28 Aralık tarihlerinde kabul edilecek. Programa ayrılan bütçenin tükenmesi halinde ajans, yıl sonu gelmeden programı başvuruya kapatılabilecek.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Zafer Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER