Zafer Havalimanı uçuşları

Zafer Havalimanı uçuşları -Pegasus Havayollarının İstanbul ile Kütahya arasında karşılıklı uçuşları 16 Ocak 2013te başlayacak


KÜTAHYA (A.A) - Pegasus Havayolları, İstanbul ile Kütahya arasında karşılıklı uçuşlara 16 Ocak 2013te başlayacak.
     Pegasus Havayollarından yapılan yazılı açıklamada, yurt içi ve yurt dışında uçuş ağının genişletilmesi çalışmalarına devam edildiği bildirildi.
     Uçuş ağına, ocak ayından itibaren Türkiyenin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanının eklendiği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak kentlerine benzer uzaklıkta olan Zafer Havalimanına gerçekleştireceğimiz seferlerle sadece bu 3 kente seyahat etmek isteyenleri değil, genel olarak bütün bölgeyi ziyaret etmeyi dileyen misafirlerimizi bekliyoruz. İlk uçuşun 16 Ocak 2013 günü gerçekleşeceği Zafer Havalimanına seferlerin biletleri, 29.99 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Sabiha Gökçen Havalimanından pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri saat 20.20de, Zafer Havalimanından pazartesi, salı, perşembe, cumartesi günleri saat 08.00de gerçekleştirilecek seferler sayesinde misafirlerimiz Zafer Havalimanından İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 10, yurt dışında 24 noktaya uçabilecek.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Zafer Havalimanı uçuşları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER