Zafer Havaalanı için anket

Zafer Havaalanı için anket


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA), 29 Ekimde açılması öngörülen Zafer Havalimanından düzenlenecek seferler ve saatleri ile ilgili, talepleri belirlemek amacıyla anket başlattı.
     ZEKAdan yapılan yazılı açıklamada, Kütahya sınırları içerisinde bulunan ve Kütahyanın yanı sıra çevre illere de hizmet vermesi planlanan Zafer Havaalanının 29 Ekim tarihinde hizmete açılmasının öngörüldüğü duyuruldu.
     Zafer Havaalanından faydalanmak isteyenlerin, uçuşlarla ilgili güzergah ve saat taleplerini belirlemek amacıyla anket başlatıldığı belirtilen açıklamada, vatandaşların www.zafer.org.tr adresinden ankete katılabilecekleri, 27 Ekime kadar ankette toplanan taleplerin ZEKA tarafından raporlanarak ilgili makamlara sunulacağı bildirildi.
     Açıklamada, Zafer Havaalanı ve etrafının gelişmesi için Zafer Havaalanı Çalışma Grubu oluşturulduğu, grupta Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinin ticaret ve sanayi odaları, borsaları, Altıntaş Kaymakamlığı, Altıntaş Belediyesi ile ZEKA yetkililerinin yer aldığı bilgisine de yer verildi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Zafer Havaalanı için anket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER