Zafer Haftası

Zafer Haftası -CHP İl Başkanı Keleş: -30 Ağustos, Atatürk ilke ve devrimlerinin filizlenerek kök salmaya başlayacağı sürecin yolunu açan Zafer Bayramının tarihe kaydedilişidir


SAKARYA (A.A) - CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 30 Ağustosun Atatürk ilke ve devrimlerinin filizlenerek kök salmaya başlayacağı sürecin yolunu açan Zafer Bayramının tarihe kaydedilişi olduğunu bildirdi.
     Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını, özgürlüğünü, dil, din, ırk, mezhep ve inanç farklılığı gözetmeden omuz omuza ve el ele vererek kazandığını kaydetti.
     Herkese düşen görevin ulusal değerlere, bilince sahip çıkmak, Çanakkaleyi, Kurtuluş Savaşını kazanan ruhu korumak ve aynı bilinci gelecek kuşaklara aktarmak olduğunu vurgulayan Keleş, şunları bildirdi:
     Türk ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele, güçlü biçimde yürüyecektir. 30 Ağustos, Atatürk ilke ve devrimlerinin filizlenerek kök salmaya başlayacağı sürecin yolunu açan Zafer Bayramının tarihe kaydedilişidir.
     Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerinin gününü de kutluyor, başta büyük zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER