Zafer Haftası

Zafer Haftası -Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: -Aziz milletimizin vatan sevgisi, en iyi ifadesini her zaman Mehmetçiğin yüksek ruh ve ahlakında, kahramanlık ve cesaretinde bulmuştur


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, aziz Türk milletinin vatan sevgisinin en iyi ifadesini her zaman Mehmetçiğin yüksek ruh ve ahlakında, kahramanlık ve cesaretinde bulduğunu bildirdi.
     Ellibeş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, destansı bir zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşının çağdaş dünyanın onurlu bir üyesi olan Türkiye Cumhuriyetinin temelini oluşturduğunu belirtti.
     Her zaman bağımsızlığını, birlik ve beraberliğini her şeyin üzerinde tutarak, büyük mücadele veren Türk milletinin ebediyen kutsal topraklarda hür yaşamaya devam edeceğini ifade eden Ellibeş, şunları kaydetti:
     Tarih boyunca bağımsızlık ve hürriyet aşkını eşsiz zaferlerle taçlandıran aziz milletimizin vatan sevgisi, en iyi ifadesini her zaman Mehmetçiğin yüksek ruh ve ahlakında, kahramanlık ve cesaretinde bulmuştur. Bugün bize düşen, bu ruh ve şuuru gelecek nesillere aktarmak, demokratik laik ve sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaktır.
     Bu anlamlı hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerin bu amaca hizmet edeceğine inanıyorum. Zafer Haftasını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün mensuplarını ve vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER