Zabıta teşkilatının kuruluşunun 186. yılı

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 186. yılı


ADANA (A.A) - Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 186. yıldönümü nedeniyle Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.
     Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada, zabıtanın belediyenin görünen yüzü olduğunu belirerek, 24 saat büyük bir özveriyle hizmet veren zabıtaların halkın huzuru, mutluluğu ve her açıdan güvenli bir şehirde yaşamaları için mesai yaptıklarını kaydetti.
     Belediye çalışanları arasında tebrik ve teşekkürü en fazla hak edenlerin başında zabıta personelinin geldiğini anlatan Öztürk, Türlü imkansızlıklar içerisinde hakikaten cansiperane çalışmalarınızı görüyoruz. Bu nedenle bu özverili çalışmalarınız nedeniyle sizlerin şahsında tüm zabıta kardeşlerimin kuruluş yıldönümlerini kutluyorum dedi.
     Zabıta Müdürü Mustafa Aydın da, Başkan Öztürke teşekkür ederek Sizlerin desteği var oldukça tüm arkadaşlarımız kanunların kendilerine verdiği yetkiyi halkımızın huzur, güven ve mutluluğu için kullanacaklar ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam edeceklerdir diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Zabıta teşkilatının kuruluşunun 186. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER