Zabıta, 186ncı yılını kutluyor

Zabıta, 186ncı yılını kutluyor


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, Türk Zabıta Teşkilatının, 186ncı yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
     Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının düzenlediği, Türk Zabıta Teşkilatının 186ncı kuruluş yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında başlayan etkinliklere Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ve Büyükşehir mücavir alanındaki 5 ilçenin zabıtaları katıldı.
     Afyonkarahisarda şehit olan 25 asker için törene kollarına siyah bant takarak katılan zabıtalar, Atatürk Anıtına çelenk sundu. İstiklal Marşının okunmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Haluk Özkan, burada yaptığı konuşmada, zabıtanın belediye ile vatandaşlar arasında kurduğu köprü vazifesinden dolayı belediyenin en önemli birimleri arasında yer aldığını söyledi.
     Halkın sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verdiklerini ifade eden Özkan, Hizmet verirken cezacı değil eğitici, öğretici ve yol göstererek halkı bilinçlendiriyoruz. Günümüzde düzenli bir şehir hayatı için vazgeçilmez bir kolluk kuvveti olan zabıta teşkilatımız, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin personeliyle Antalya halkının mutluluğu ve sağlığı için görevlerini özveriyle sürdürmektedir diye konuştu.
     Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından zabıta yetkilileri, Vali Ahmet Altıparmakı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekini makamlarında ziyaret etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Zabıta, 186ncı yılını kutluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER