YYÜ, İş Bankası ile protokol imzaladı

YYÜ, İş Bankası ile protokol imzaladı -Yapılan anlaşmayla üniversite çalışanlarına 4 milyon 901 bin lira promosyon ücreti verilecek


VAN (A.A) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), İş Bankası arasında imzalanan protokolle idari ve akademik personele 4 milyon 901 bin liralık promosyon ücreti ödenecek.
     Bir ay önce yapılan banka promosyon ihalesini kazanan İş Bankası ile YYÜ arasında, Rektörlük Senato Salonunda protokol imzalandı.
     Protokolle üniversite personeline birçok avantaj sağlanacağı ve kişi başı bin 809 liralık promosyon ücreti ödeneceği belirtildi.
     Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, imza töreninde yaptığı açıklamada, toplamda 4 milyon 901 bin lira promosyon ödeneceğini vurgulayarak, promosyonun şimdiye kadar Türkiyede ödenen en yüksek ücret olduğunu söyledi.
     Personele ödenecek bin 809 liralık promosyonu 15 Ağustosta tek seferde alacağını ifade eden Battal, Tabii biz promosyon ihalesi sürecinde personelimizin en yüksek miktarı alması için hummalı bir çalışma başlattık. Bu çalışmanın sonucu rekor sayılabilecek düzeyde bir promosyonun personelimize ödenecek olması bizi sevindirmiştir. Hem miktar hem de tek seferde ödenecek olması bakımından sanırım Türkiyede bir ilktir diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Prof. Dr. Battal ve İş Bankası Kampüs Şube Müdürü Serap Küçükcan, protokolü imzaladı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber YYÜ, İş Bankası ile protokol imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER