Yurtta kış

Yurtta kış -Belediye Başkanı Akın: -Yayaların ve sürücülerin olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımız sürüyor


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, Kentimizde başlayan kar yağışından dolayı hem yayaların hem de sürücülerin olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımız sürüyor dedi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada meteoroloji bilgileri doğrultusunda kente kar düşmeden önce tüm tedbirlerin alındığını, ekip ve iş makinelerinin hazırlanıp yollara buzlanmayı önleyen solüsyon malzemenin döküldüğünü söyledi.
     Özellikle hastane yollarında, Aladağ, Orduyeri, Hürriyet, Esentepe ve Ağdacı mahalleleri gibi yüksek rampalara sahip mahallelerde ve ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yolların açık tutulması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akın, şöyle konuştu:
     Ayrıca yollarımıza 48 saat etkili eksi 70 dereceye kadar buzlanmaları önleyebilen solüsyon malzemesi dökerek tedbir aldık. Aynı zamanda yükseklerdeki karlanmaları önlemek içinde bir taraftan da greyder yardımıyla kar kürüme çalışması yapıyoruz. Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizi karları kürüyerek kaldırımları ulaşıma elverişli halde tutmak üzere görevlendirdik. Kentimizde başlayan kar yağışından dolayı hem yayaların hem de sürücülerin olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımız sürüyor
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER