Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan:

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan: Göreve geldiğimizden bu yana siyasi kimliği bir kenara bırakarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, göreve geldiklerinden bu yana siyasi kimliği bir kenara bırakarak çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.
     Yüreğir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyhan Mahallesi sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çelikcana teşekkür ettiler.
     Çelikcan Yüreğire hizmet etmek için imkanları sonuna kadar zorladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Göreve geldiğimizden bu yana siyasi kimliği bir kenara bırakarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetin partisi yok. Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Halkın yararına olan bütün kararlarımız oy birliği ile geçiyor. Bu anlamda bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
     Seyhan Mahallesi Muhtarı Sami Güvercin de, 6 dönemden bu yana muhtarlık yaptığını bildirerek, Bu döneme kadar hiç bu kadar asfalt çalışması yapılmamıştı. Bundan önce yılda birkaç kamyon ile bizleri avutuyorlardı. Çok şükür bütün sokaklarımızı başkanımız tamamladı. Yaptıkları çalışmalar için kendilerine çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Toplantıya AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ve Meclis Üyesi İbrahim Leba da katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER