Yüreğirde iftar etkinlikleri

Yüreğirde iftar etkinlikleri


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediyesinin düzenlediği mahallelerdeki halk iftarlarının devam ettiği belirtildi.
     Yüreğir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sarıçam-Özgür Mahallesi arasında verilen iftar yemeğine AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da katıldı.
     AK Parti Adana Milletvekili Ünüvar, Ramazanda böyle ortamlarda vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Meclis çalışmaları dışında bütün zamanımızı Adanada geçiriyoruz. Bugün Yüreğir Belediye Başkanımızın düzenlediği halk iftarlarına katılmaktan büyük mutluluk duydum. Burada vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptık, kendilerini dinledik. Dertlerini ve şikayetlerini not aldık. Bu tür etkinlikler sayesinde vatandaşlarımızla birebir görüşme fırsatlarımızı çoğaltıyoruz ifadelerini kullandı.
     Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da Ramazan boyunca 20 ayrı bölgede iftar programı düzenleyeceklerini vurgulayarak, Son haftaya girdiğimiz mübarek Ramazan ayında bugüne kadar planladığımız iftar etkinliklerimiz aksaksız sürüyor. Bu iftarlar sayesinde vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz şeklinde açıklamalarda bulundu.
     Necdet Ünüvar ve Mahmut Çelikcan, kepçelerle vatandaşlara yemek dağıttılar.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Yüreğirde iftar etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER