Yunus Emre Mahallesinde çöp toplamada yeni

Yunus Emre Mahallesinde çöp toplamada yeni döneme geçiliyor


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, evsel atıkların toplanmasında kent genelinde başlatılan uygulama çerçevesinde, Yunus Emre Mahallesindeki çöp konteynerlerinin 15 Mayısa kadar tümüyle kaldırılarak, atıkların günün belli saatlerinde poşetlerle toplanmasına başlanacağını bildirdi.
     Gökoğlan, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğünün evsel atıkların toplanmasına yönelik kent genelinde uygulamaya koyduğu yeni düzenleme kapsamında, Yunus Emre Mahallesindeki metal çöp konteynerlerinin de 15 Mayıs Salı gününe kadar toplanacağını belirtti.
     Metal çöp konteynerlerin yeterince dezenfekte edilemediği için halk sağlığı ve çevre temizliği açısından yarattığı sakıncalar nedeniyle başlatılan yeni uygulama kapsamında atıkların günün belli saatlerinde siyah çöp poşetleriyle toplanacağı bilgisini veren Gökoğlan, Amacımız, daha sağlıklı, yeşillikler içinde tertemiz bir Denizlide yaşam imkanı sunmaktır. Onu için mahallelerimizde yeni uygulama başlatarak çöp konteynerlerini kaldırıyoruz. Onun yerine, atıkların siyah poşetlere konularak bidon uygulamasına geçeceğiz. Her apartmanın bir bidonu olacak ve bidonları belirli gün ve saatte toplayacağız dedi.
     (MUÇ-MUS-UFK)
<< Önceki Haber Yunus Emre Mahallesinde çöp toplamada yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER