Yunanistanın Antalyadaki vize merkezi ilgi bekliyor

Yunanistanın Antalyadaki vize merkezi ilgi bekliyor -Gateway Management Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Çakmak: -Yunanistana gitmek isteyenlerin, Antalyadaki merkezden de vize alabileceklerini duyurmak istiyoruz (Fotoğraf


ANTALYA (A.A) - Gateway Management Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ali Çakmak, Yunanistana gitmek isteyenlerin Antalyadaki merkezlerinden Schengen vizesi alabileceklerini söyledi.
     Çakmak, Antalya Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Yunanistanın İzmir Başkonsolosluğu ile yaptığı işbirliğiyle VFS Globalin Türkiyedeki partneri Gateway Managemetin 5 Nisandan itibaren Antalyada Schengen vizesi vermeye başladığını hatırlattı.
     Ancak merkez ile ilgili yeterli tanıtım olmaması nedeniyle insanların merkez hakkında yeterli bilgiye sahip olmadıklarını ifade eden Çakmak, Yunanistandan vize almak isteyenler, Antalyada Schengen vizesi veren merkez olmasına rağmen İzmire gidiyor. Yunanistana gitmek isteyenlerin, Antalyadaki merkezden de vize alabileceklerini duyurmak istiyoruz dedi.
     Merkez hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenlediklerini dile getiren Çakmak, VFS Globalin vize işlemleri konusunda 83 ülkede 708 merkezde faaliyet gösterdiğini ve bu şekilde 50 milyon kişiye hizmet verildiğini belirtti.
     VFS Globalin 2010 yılında Gateway Management ile Türkiye pazarına girdiğini anlatan Çakmak, firmanın Türkiyedeki iş dünyası, turizm sektörü ve resmi kuruluşlara verdiği hizmet kalitesiyle de diğer rakiplerine göre ön planda tutulduğunu bildirdi.
     Yunanistanın ekonomik krizde olduğunu ve ekonomisine katkı sağlayabilmek amacıyla tanıtımlara ağırlık verdiğini ifade eden Çakmak, şunları söyledi:
     Birçok ülkenin bile Antalyada bugüne kadar vize merkezi açmadığı bir sırada Yunanistanın böyle bir merkezi VFS Global-Gateway Management aracılığıyla açması Türkiyenin her bölgesinden Türk konuklarını istediğinin bir göstergesidir. Vize merkezinin çok kısa zamanda Antalyada Türk vatandaşlarının gerek Yunanistana gerekse AB ülkelerine seyahatini kolaylaştırmasını ve ziyaret sayısını arttırmasını beklemekteyiz.
     Çakmak, Antalya ve ilçelerinden seyahat edecek vatandaşları vize merkezine beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Yunanistanın Antalyadaki vize merkezi ilgi bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER