Yunanistandaki genel grev

Yunanistandaki genel grev -Gümrük personelinin katıldığı grev nedeniyle Pazarkule Sınır Kapısından Yunanistana geçişte sorun yaşanıyor -İpsala Sınır Kapısında ise iş yavaşlatma dışında geçişte sorun yaşanmıyor (Fotoğr


EDİRNE (A.A) - Yunanistanda yeni tasarruf tedbirlerini protesto amacıyla kamu ve özel sektör çalışanlarının başlattığı grev nedeniyle, Pazarkule Sınır Kapısından geçişte sorun yaşanıyor, İpsala Sınır Kapısında ise iş yavaşlatma dışında sorun geçişte yaşanmıyor.
     Yunanistana geçmek amacıyla Pazarkule Sınır Kapısına gelen kişilerden tamamına yakını geri dönmek zorunda kalıyor, çok az sayıda kişi ise gümrük personelinin inisiyatifiyle ülkeye giriş ve çıkış yapabiliyor.
     Yunan gümrük yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Pazarkule Sınır Kapısı yetkilileri, grevin ne zaman sonlandırılacağı konusunda net bilgiye ulaşamadıklarını, meslektaşlarının Atinadan gelecek grevi sonlandırma talimatıyla giriş ve çıkışların normale döneceği bilgisini verdiklerini kaydetti.
     Öte yandan, İpsala Gümrük Müdürlüğü yetkilileri İpsala Sınır Kapısında Yunan gümrükçülerin iş yavaşlatması dışında geçişlerde sorun yaşanmadığını belirtti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci - Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yunanistandaki genel grev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER