Yumurtalıkta belediye hizmetleri

Yumurtalıkta belediye hizmetleri


ADANA (A.A) - Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, kaldırım, altyapı, yol ve parkların tamamen yenilendiğini, deniz kenarındaki kalenin restorasyon çalışmasının da tamamlanarak turizme kazandırıldığını bildirdi.
     Erişmen, yazılı açıklamasında, yaz aylarında tatilcileri ağırlayan ilçede belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütüldüğünü belirtti.
     Kaldırım ve park gibi mevcut hizmetlerin yeniden elden geçirilerek yenilendiğini ifade eden Erişmen, yerli yabancı turistler için 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu yapıldığını kaydetti.
     Su sıkıntısı yaşanmaması için Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın girişimleriyle Çatalan içme suyunun ilçeye bağlanacağını bildiren Erişmen, şunları kaydetti:
     Yumurtalığın simgesi haline gelen kalenin geçtiğimiz yıl başlatılan restorasyon çalışmaları da hızla tamamlanarak turizme kazandırıldı. Restorasyonda eksik ve yıpranan taşlar aslına uygun olarak özel harç kullanılarak değiştirildi. Tatilciler ve yerli halk için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Belediye olarak yaza hazırız.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Yumurtalıkta belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER