Yol kenarına attıkları esrarı almaya gelince

Yol kenarına attıkları esrarı almaya gelince yakalandılar


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede düzenlenen operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirilirken, yol kenarına attıkları uyuşturucuyu almaya geldikleri sırada yakalanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolundaki uygulama noktasında, bir aracın polis ekiplerini fark ederek yavaşladığını ve daha sonra hareket ettiğini gördü.
     Şüpheli aracın yavaşladığı bölgede yapılan aramada, yol kenarındaki çalılıkların arasında siyah bir naylon poşete sarılı 3 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.
     Polis, yol kenarına atılan esrarı bırakan kişilerin uyuşturucu maddeyi tekrar almaya gelebileceği düşünerek, bölgede operasyon başlattı.
     Olaydan yaklaşık 3 saat sonra 63 K 3517 plakalı otomobille uyuşturucu esrar maddesini almaya gelen Kadir A. (57) ve Orhan G. (27) gözaltına alındı.
     Emniyette ifadelerine başvurulan Kadir A. ile Orhan Gnin, yaralama ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından 7 adet suç kayıtları olduğu öğrenildi.
     Zanlılar, Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir/Mutlu Bozdağ/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yol kenarına attıkları esrarı almaya gelince Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER