Yıllar sonra mezun oldukları okulu gezdiler

Yıllar sonra mezun oldukları okulu gezdiler


BURSA (A.A) - Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Üçüncü Bahar Yaşam Merkezi faaliyetleri kapsamında yaşlılarla buluşma gününe katılan kadınlara yıllar önce mezun oldukları okulu gezdirdi.
     Üçüncü Bahar Yaşam Merkezi Orhaneli Belediyesi tarafından organize ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından finanse ediliyor. Yaşam merkezinin faaliyetleri doğrultusunda düzenlenen yaşlılarla buluşma gününe katılan kadınlar yıllar önce mezun oldukları ve yeni restore edilen Taş Mektebini gezdi.
     İlçenin en eski yapısı olan ve yıllarca kaderine terk edilen Taş Mektebini eski görkemli günlerine dönüştürdükleri için mutlu olduğunu belirten Tatlıoğlu, Yaşı 50nin üzerindeki halkımızın bu anıt yapımızın içinde hatıraları mevcut. Cumhuriyet döneminin ilk okulu burası. Burayı tekrar ayağa kaldırarak Orhaneli MYOnun ve halkımızın hizmetine sosyal yaşam merkezi olarak sunacağız dedi.
     Yıllar önce mezun oldukları okul ve sınıfları gezen yaşlılar ise çocukluk yıllarına geri döndüklerini ve hatıralarının canlandığını belirttiler.
    
     Muhabir: Osman Sak / Cem Şan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yıllar sonra mezun oldukları okulu gezdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER