Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Finali

Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Finali -Konyada düzenlenecek final müsabakalarında 24 ilden 28 ekip yarışacak


KONYA (A.A) - Akşehir ilçesinde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finalleri yapılacak.
     Akşehir Belediyesinin katkılarıyla 28-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek final müsabakalarında 24 ilden 28 ekip yarışacak.
     Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın finallerinin Akşehirde yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.
     Yarışmacıların şampiyonada Anadolu kültürünün tüm renklerini sergileyeceklerini ifade eden Oğul, Anadolunun tüm renkleri dünyanın ortası Akşehirde buluşuyor sloganıyla ev sahipliği yapacağımız şampiyonada yarışacak tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyorum. Akşehirin konukseverliğini ve Nasreddin Hocamızın gülen yüzünü tüm konuklarımıza en iyi şekilde göstereceğimizden şüphe duymuyorum diye konuştu.
     Oğul, şampiyona için gelecek ekiplerin Akşehire her yönden katkı sağladığını, bu tür organizasyonların Akşehirde daha fazla yapılması için çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.
    
     Muhabir : Bayram Uygun / Mümin Altaş
     Yayıncı : Metin Bolat
<< Önceki Haber Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER