Yiğidolarda gözler, lige çevrildi

Yiğidolarda gözler, lige çevrildi -Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupasında dün 1-0 yendiği Bursaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı lig maçına odaklandı


SİVAS (A.A) - Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda dün 1-0 yendiği Bursaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı lig maçına odaklandı.
     Türkiye Kupasında yarı finale kalmayı son maç öncesinde garantileyen Sivasspor, prestij için çıktığı maçta,Bursasporu deplasmanda 1-0 yenerek, (A) Grubunu 13 puanlı lider Fenerbahçenin ardından 11 puanla ikinci sırada tamamladı.
     Tarihinde ikinci kez kupada yarı finale kalan kırmızı-beyazlı ekip, yarı finalde (B) Grubunu lider tamamlayan Trabzonspor ile karşılaşacak.
     Kupa maçının ardından Bursada kalan Sivasspor, rakibiyle hafta sonu ligde yapacağı maça odaklandı. Ligde son 2 haftada Kasımpaşa ve Beşiktaşa 1-0lık skorlarla mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, Bursaspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
     Bursaspor ile bu sezonki 4. randevusuna çıkacak Sivasspor, rakibine önceki 3 maçta kaybetmedi. Bursa ekibiyle ligin ilk yarısında Sivasta 2-2 berabere kalan Yiğidolar, rakibiyle kupada yaptığı 2 maçtan ise 2-1 ve 1-0lık galibiyetlerle ayrıldı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Yiğidolarda gözler, lige çevrildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER