YGS sonuçları

YGS sonuçları -Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdür Vekili Aygün: Sonuçlara bakıldığında Bilecikin YGS ve LYSde başarısını artırdığı görülüyor


BİLECİK (A.A) - Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdür Vekili Sami Aygün, sonuçlara bakıldığında Bilecikin Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) başarısını artırdığı görülüyor.
     Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulundaki öğrencilerin Türkiye genelinde ilk binde 18, il 10 binde ise 83 derece aldığını belirterek, tıp ve mühendislik fakültesi puanları göz önünde bulundurulduğunda Türkiye genelinde ilk 15 okul arasına girebileceklerini kaydetti.
     Okulunun Bilecikte çıtayı her geçen yıl yükselttiğini dile getiren Aygün, Sonuçlara bakıldığında Bilecikin YGS ve LYS başarısını artırdığı görülüyor. LYS sınavları sonrasında okulumuz öğrencilerinden, yüzde 95 civarında yerleştirme başarısı bekliyoruz. Her ferdi başarıya inanmış bir aileyiz. Çünkü, başarmak inanmaktır dedi.
     YGS-5te Türkiye 46ncısı olan Bilecik birincisi Zeynep İlay Yalçın da hedefinde Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi olduğunu anlattı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER