Yeşilay Derneği Salihli Şubesi 5 bin

Yeşilay Derneği Salihli Şubesi 5 bin kitap dağıtacak


MANİSA (A.A) - Yeşilay Derneği Salihli Şube Başkanı İlyas Akçay, Yeşilay Haftası nedeniyle Salihlide 5 bin adet kültürel kitap dağıtacaklarını söyledi.
     Yeşilay Derneğinde gazetecilere açıklama yapan Akçay, Yeşilayın, geleceğe sağlıklı ve ahlaklı nesiller yetiştirmek için çalışan bir kurum olduğunu belirtti.
     Akçay, şöyle konuştu:
     Ülkemizdeki her gence benim çocuğum sayılır mantığı ile bakmalıyız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bize ait değildir. Bu çerçevede Salihli Yeşilay temsilcisi olarak tüm okullarımızda seminerler vererek gençleri uyarmak, onların zihninde zararlı alışkanlıklara karşı bir farkındalık oluşturmaya çalışmaktayım. Ayrıca 5 bin adet kitap aldık. Bu kitaplarla gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak bize ait değerlere yabancı kalmamalarını sağlamak için kitapları ücretsiz olarak veriyoruz. Anne babaların çocuklarıyla daha yakından ilgilenmeleri, özellikle sevgisiz bırakmamaları, onlarla nitelikli beraberlik geçirmelerini ve arkadaş grubunu tanımalarını istiyoruz. Hiç bir veli benim çocuğum yapmaz diyerek kontrolsüz bırakmamalıdır.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Yeşilay Derneği Salihli Şubesi 5 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER