Yenilenen Bademlik Spor Salonu hizmete girdi

Yenilenen Bademlik Spor Salonu hizmete girdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile Odunpazarı Belediyesi iş birliğiyle yeniden düzenlenen Bademlik Spor Salonu, törenle hizmete girdi.
     Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, törende, tesisin Eskişehirdeki çocuk ve gençlere yeni imkanlar sağlamasını dileyerek, tesisin açılmasında katkısı olanlara teşekkür etti.
     ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de Odunpazarı Belediyesi ile birlikte salonu hizmete açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tesisin vatandaşların spor ruhuna gelişmesine katkı sağlayacağını bildirdi.
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise salonun uzun süredir aktif bir şekilde kullanılmadığını ifade ederek, Bademlik Spor Salonunu yenileyerek vatandaşlarımızın, üniversite öğrencilerimizin ve sporcularımızın hizmetine sunuyoruz. Bizimle iş birliği yaptıklarından dolayı ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönene ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim dedi.
     Halk oyunları ve spor gösterilerinin sunulmasıyla sona eren törene, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yenilenen Bademlik Spor Salonu hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER