Yenikentte isale hattı çalışmaları

Yenikentte isale hattı çalışmaları -SASKİ Genel Müdürü Keleş: -Hattın hizmete girmesiyle Yenikentli hemşehrilerimizin çeşmelerinden uzun yıllar kesintisiz şekilde birinci sınıf içmesuyu akacak


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Yenikent İsale Hattını mart ayında devreye almayı planladıklarını belirterek, hattın hizmete girmesiyle Yenikentlilerin çeşmelerinden uzun yıllar kesintisiz şekilde birinci sınıf içmesuyu akacağını bildirdi.
     Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, 16 kilometre uzunluğundaki ana isale hattı çalışmalarının 15,5 kilometresinin tamamlandığını kaydederek, Yenikent bölgesinin içmesuyu sorununu kesin çözüme kavuşturmak için başlatılan çalışmaları kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.
     Korucuk bölgesindeki iki su deposununda sürdürülen çalışmaların da son aşamaya geldiğini belirten Keleş, şunları bildirdi:
     Altyapı noktasında çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımların büyük bir kısmı tamamlanma aşamasına geldi. Altyapı yatırımlarımız tamamı entegre bir şekilde çalışarak uzun yıllar şehrimize hizmet edecek. Yenikent isale hattı da bu yatırımlarımızdan biridir. Çalışmanın tamamlanmasıyla Yenikentli vatandaşlarımızın çeşmelerinden uzun yıllar birinci sınıf içmesuyu kesintisiz bir şekilde akacak.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yenikentte isale hattı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER