Yeni yıla doğru

Yeni yıla doğru -Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: -Yeni yılın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, yeni yılın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni etti.
     Güzelbey, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın birçok bölgesinde yaşanan savaşların ve kargaşanın dünya barışına gölge düşürdüğünü vurgulayarak, Biz felsefemizi barış ve kardeşilik üzerine kurmalıyız. Bu dünya hepimize yetecek kadar büyük ve zengin görüşünü aktardı.
     Türk insanının hedefinin, her zaman bilimsel ve üretici bir yapıya bürünerek ülkesini daha ferah ve çağdaş bir seviyeye getirecek hamleler yapmak olduğunu ifade eden Güzelbey, şöyle devam etti:
     Yeni yılın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Suriyede yaşanan insanlık dramına üzülüyoruz. Bu tür savaşlar insanlık alemine gölge düşürüyor. Tarihten gönül ve fikir birliği yaptığımız kardeşlerimizin acılarını paylaşmaya çalışıyoruz. Onlara evimizi ve kapılarımızı gücümüzün yettiği kadar açtık, açmaya da devam edeceğiz. 2013 yılında dünyanın hiçbir bölgesinde insanlık dramının yaşanmasını istemiyoruz. Barışın, huzurun egemen olduğu bir dünyada insanca ve kardeşçe yaşama hedefine ulaşmak istiyoruz. Birbirimizi sevip, el ele verip memleketimizi ve ülkemizi en üst seviyelere çıkarmak için çaba göstermeliyiz.
     Güzelbey, 8 yıldan bu yana Gaziantepe önemli projeler ve yatırımlarla hizmet etmeye çalıştıklarını, yeni yılda da bu hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER