Yeni yıla doğru

Yeni yıla doğru -AK Parti Çanakkale İl Başkanı Kutlu, mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Kutlu, mesajında, yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını Çanakkaleli hemşehrileri ile yaşadıklarını bildirdi.
     AK Parti olarak, iktidara geldikleri günden bu güne, ülkenin çözüm bekleyen birçok problemini çözmenin ve dünyanın en kalkınmış ekonomileri arasında yer alabilmenin mutluluğunu paylaştıklarını belirten Kutlu, eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda reform niteliğindeki yenilikleri ortaya koyan hükümetin, bugün olduğu gibi gelecekte de ekonomik büyüme hızını devam ettirebilmenin çalışmaları içerisinde olduğunu kaydetti.
     Lider ülke Türkiye imajı ve rakamsal gerçekliği ile ne kadar övünsek azdır diyen Kutlu, bu olumlu havanın verdiği enerji ve çalışma azmi ile daha iyi günlerin herkesi beklediğini ifade etti. AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemirin, Çanakkale ile ilgili konulardaki takipçiliği ve girişimleriyle ilin yatırım ve hizmet almada ciddi bir ivme kazandığını dile getiren Kutlu, bu sayede Çanakkalenin 2012 yılında nüfusa göre en çok yatırım alan iller sıralamasında 7. sırada yer aldığını vurguladı. Kutlu, şunları bildirdi:
     Gün olmuyor ki yeni müjdeler ve yatırım sonuçları alınmasın. Milletvekilimizi bu çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Ülkemizin iç ve dış politikada ve dengeleri sağlamadaki konumu değerlendirildiğinde geldiğimiz nokta, bölgesinde süper güç haline gelmiş, barışın, istikrarın güvencesi lider ülke olarak kendisini kabul ettirmiştir.
     Türkiyemizi yarınlara daha iyi şartlarda taşımak için gecesini gündüzüne katan Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin üst düzey yönetimi, ürettiği olumlu politikaları ve uygulamaları ile milletimizden büyük destek almakta, söz konusu destek her geçen gün daha da artmaktadır.
     Her yeni yıl, umut ve iyimserlik ortamlarını yenilenme ile beraberinde getirir. Biz de Çanakkalemizin ve insanımızın daha güzel günleri görmesi adına yenilenerek ve güçlenerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
     Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının tüm hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice yıllara sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde ulaşmanız temennisiyle, şahsım ve teşkilatım adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER