Yeni yıla doğru

Yeni yıla doğru -Vali Güzeloğlu: Umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz


MERSİN (A.A) - Vali Hasan Basri Güzeloğlu, umutları ve heyecanları canlı tutarak, yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Güzeloğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, her yeni yılın, yeni umutlar içerdiğini vurguladı.
     Kent ve ülke için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Güzeloğlu, şöyle devam etti:
     Umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 2 buçuk yıldır yürüttüm Mersin Valiliği görevi süresince, ilimiz sorunlarının çözümü için büyük bir gayret sarf ettik. Tüm kurumlarımızla yakın temas içerisinde olduk. Buda ilimiz için doğru kararlar almamızı sağladı. Kurumlar arası işbirliğinin 2013 yılında da devam etmesini temenni ediyorum.
     Güzeloğlu, 2013 yılında Akdeniz Oyunlarının yapılacağını hatırlatarak, Akdeniz Oyunları, ilimizin sosyal, ekonomik ve spor altyapısına birçok kazanım getirecektir. Dolayısıyla biz Akdeniz Oyunlarını sadece bir spor organizasyonu olarak görmüyoruz. Olimpiyatlardan sonraki en büyük spor organizasyonu olan Akdeniz Oyunları ile birçok spor tesisi ilimizle buluşacaktır. Oyunlar kapsamında ilimize tam 600 milyon TLlik yatırım yapıldı. Biz de, şimdiye kadar düzenlenen oyunların en görkemlisini, en güzelini gerçekleştirmeye kararlıyız. 2013 Akdeniz Oyunları ülkemizin 2020 Olimpiyatları adaylığı öncesindeki en büyük imtihanı olacaktır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER