Yeni yıl mesajları

Yeni yıl mesajları -Gaziantep Valisi Ata: Hedefimiz bölgenin en büyük ve en gelişmiş, ülkenin önde gelen şehri olan Gaziantepi, ekonomik alanda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve turizm alanında da daha güzel yarınlara taşımak ve k


GAZİANTEP (A.A) - Vali Erdal Ata, Gaziantepi ekonomik alanda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve turizm alanında da daha güzel yarınlara taşımak ve kalkınma yarışında en ön sıralarda bulunması için çaba sarf ettiklerini belirtti.
     Ata, yeni yıl dolasıyla yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde sunulabilmesi için, tüm kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum örgütleri ile her zaman olduğu gibi yakın işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
     Gaziantepin karşılaştığı sorunların yine Gaziantepliler ortak çabasıyla çözüleceğini aktaran Ata, şunları kaydetti:
     Geçmişin değerlendirmesini yaparak, yeni girişimler ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, geleceğe ilişkin hedeflere ulaşabilmek için ümit etmekle yetinmeyip, daha çok gayret göstermek ve çalışmak gerekmektedir.
     Gaziantep, yaşadığı kenti sahiplenme konusunda Anadoluya örnek olmuştur. Hedefimiz bölgenin en büyük ve en gelişmiş, ülkenin önde gelen şehri olan Gaziantepi, ekonomik alanda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve turizm alanında da daha güzel yarınlara taşımak ve kalkınma yarışında en ön sıralarda bulunması için çaba sarf ediyoruz. Dolayısıyla, Valiliğimizce kamu hizmetlerinin halkımıza en iyi ve en verimli biçimde ulaştırılması için bugüne kadar sürdürülen çalışmalar, bundan sonra da aynı azim ve şevkle devam edecektir.
     Vali Ata, açıklamasında, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri için gerekli güvenlik, trafik ve sağlık yardımı önlemlerinin alındığını belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Yeni yıl mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER