Yeni Milassporda görev dağılımı yapıldı

Yeni Milassporda görev dağılımı yapıldı


MUĞLA (A.A) - 2012-2013 sezonunda Muğla 1. Süper Amatör Liginde mücadele edecek Yeni Milasspor Kulübünde görev dağılımı yapıldı.
     Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Cenker Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Milassporu hak ettiği yere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Yeni sezonda yeni yönetimiyle kulübü daha iyi bir konuma getirmeyi hedeflediklerini belirten Çetin, yapılan görev dağılımı ile kulüp yönetiminin güçlendiğini, takımın da yeni sezonda başarılı olmak için mücadele edeceğini dile getirdi.
     Yeni Milassporun yeni yönetimindeki görev dağılımında, Aşkın Kabak genel sekreter, Zekai Korkmaz as başkan, Murat Çimen sosyal işlerden sorumlu as başkan, Murat Çimen ve Fatih Cura genel kaptan, Feridun Saydam sayman, Volkan Zeytin mali işlerden sorumlu as başkan, Turgay Bulut ve Ercan Lök satın alma ve tesis sorumlusu, Ali Rıza Öner hukuk işleri ve dernekler sorumlusu, Hakan Esen futbol şube sorumlusu, Bekir Tuzer transfer ve deplasman sorumlusu, Alper Özer bilgi işlem, Mehmet Turgay salon sporları ve diğer branşlar, Hakan Esen, Alper Özler ve Mehmet Turgay ise altyapı sorumluları olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Yeni Milassporda görev dağılımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER