Yeni Malatyasporda sezon hazırlıkları

Yeni Malatyasporda sezon hazırlıkları -Teknik direktör Kılıç: Spor Toto 2. Lig Beyaz grubu, kırmızı gruba göre daha güçlü ve hedefe oynayacak takımlardan kurulu, çok ciddi bir lig olacak


BOLU (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Spor Toto 2. Lig Beyaz grubun kırmızı gruba göre biraz daha güçlü ve hedefe oynayacak takımlardan kurulu olduğunu söyledi.
     Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu kampının iyi geçtiğini ve hava şartlarının çalışmaya müsait olduğunu anlatarak, günde çift antrenman yaparak hem fiziksel hem de taktiksel olarak lige hazırlandıklarını bildirdi.
     Bu yıl yeni bir takım oluşturduklarını anlatan Kılıç, Bizim geçen yıldan kalan 5 oyuncumuz var. Bu sezonda 14 transfer yaptık ve transfer sezonunu kapattık. Şu anda oyuncuların saha dışındaki arkadaşlık uyumları oldukça iyi. Oyuncular birbirleriyle iyi bir şekilde kaynaştı ve arkadaşlık kurdu. Saha içerisindeki uyumda zaman zaman aksamalar oluyor ama o da zamanla giderilecek şeyler dedi.
     Kılıç, kampın 17 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini ifade ederek, Fethiyespor ile oynayacakları hazırlık maçının ardından Boludan ayrılacaklarını belirtti.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz grubun kırmızı gruba göre biraz daha güçlü ve hedefe oynayacak takımlardan kurulu olduğunu anlatan Kılıç, Bu grupta önemli transfer yapan ve kadrosunu korumuş olan takımlar mevcut. Bu grupta Körfez, Balıkesir, Alanya ve Denizli Belediyespor önemli rakipler. Her zaman hedef kovalamış ekipler. Çok ciddi bir lig olacak dedi.
     Kılıç, takımın iyi oyuncularından kurulu olduğunu ifade ederek, TFF 1. Ligden aldığımız, genç ve tecrübeli oyuncuların karışımından oluşan önemli ve ciddi bir ekibiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Yeni Malatyasporda sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER