Yeni girişimcilere sertifika

Yeni girişimcilere sertifika -Girişimcilik kursuna katılan 29 kişi, 60 saat süren eğitimin ardından sertifika aldı


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Ticaret Odası ile KOSGEB Balıkesir Hizmet Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen girişimcilik eğitimine katılanlar, sertifikalarını aldı.
     Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Muharrem İyianlar, Oda Salonunda yapılan törende, başta istihdam olmak üzere ekonomik ve sosyal anlamda son derece önemli işlevler yerine getiren girişimcilik etkinliklerinin yaygınlaştırılmasının önemini vurguladı.
     Girişimciliğin geliştirilip, desteklenmesinde öncü kurum olan KOSGEB başta olmak üzere diğer paydaşlarla çeşitli işbirliklerinde bulunduklarını dile getiren İyianlar, şunları söyledi:
     Girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, özellikle gençlerimizin kariyer planlaması yaptıkları dönemlerde kendilerine girişimciliğin bir seçenek olarak sunulması, girişimciliğe teşvik edilmesi açısından önemlidir. Bu nedenlerle, uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin yapılmasını önemsiyoruz. Bandırma Ticaret Odası olarak hayata geçirdiğimiz Ne iş yapsak- yarışması ve halen etkin bir biçimde hizmet veren Genç Girişimci İş Merkezinin açılması da girişimcileri desteklemek amaçlı gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamındadır.
     KOSGEB Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürü İsmail Özdemir de 60 saat gibi uzun sayılabilecek eğitim gören girişimcilerin, kursta edindikleri bilgilerin ışığında, yeni işlerine sağlam adımlarla başlayacaklarını belirtti.
     Konuşmaların ardından, uygulamalı girişimcilik kursu eğitmeni Murat Taşkının gözetiminde 60 saat süren kursa katılan 29 girişimci, sertifika aldı.
    
     Muhabir : Bandırma
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yeni girişimcilere sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER