Yeni eğitim

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması -Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Çocuklarımızın ve gençlerimizin en doğru, en iyi eğitimi almasını arzuluyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çocukların ve gençlerin en doğru ve iyi eğitimi almalarını arzuladıklarını söyledi.
     Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelen Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, medeniyetlerin eğitimdeki başarıları oranında gelişmişlik kazanacağını anlattı.
     Toçoğlu, Türkiyenin son yıllarda önemli gelişmeler gerçekleştirdiğini belirterek, gelişmelerin kalıcı olabilmesi için çaba harcanması gerektiğini dile getirdi.
     Türkiyede eğitim sisteminde radikal değişikliklerin yapıldığını anımsatan Toçoğlu, Her şeyin telafisi mümkün olabiliyor ama eğitimin telafisi olamaz. Hepimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin en doğru, en iyi eğitimi almasını arzuluyoruz. Eğitim alanında başarılı olmaktan başka şansımız da yoktur. Alacakları eğitimle gençlerimizin yeteneklerini geliştirmelerini ve öz güven sahibi olmalarını temenni ediyoruz dedi.
     Eğitime ayrılan payın geçmiş yıllara göre daha yüksek olduğuna dikkati çeken Toçoğlu, desteğin devam edeceğini kaydetti.
     Toçoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:
     Medeniyetlerin oluşumunda çok büyük katkılar sunan milletimiz bundan sonra da bu katkılarını devam ettirecektir inşallah. Dileğimiz ve hedefimiz Sakaryayı ve ülkemizi mutlu ve yüzü gülen insanların yaşadığı modern ve konforlu bir kent ve ülke haline getirmektir. Bunun için hep birlikte şehrimize ve ülkemize sahip çıkacağız. Sakaryamızın ve ülkemizin geleceğini hep birlikte kuracağız. Yeni eğitim öğretim yılı milletimiz, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olsun.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER