Yeni doğan bebeğini hastaneye bırakıp kaçan

Yeni doğan bebeğini hastaneye bırakıp kaçan anne -Bursada kaldığı yetiştirme yurdundan kaçıp, Eskişehirdeki arkadaşının kimliğiyle doğum yaptıktan sonra bebeğini hastanede bırakan 17 yaşındaki anne, bulundu


ESKİŞEHİR (A.A) - Bursada kaldığı yetiştirme yurdundan kaçıp, Eskişehirde arkadaşının kimliğiyle doğum yaptıktan sonra bebeğini hastanede bırakan 17 yaşındaki anne, bulundu.
     Kimliği belirlenemeyen kişiyle girdiği ilişki sonucunda hamile kalan B.İ. (17) Bursada kaldığı yetiştirme yurdundan kaçarak Eskişehire geldi. B.İ, burada kız arkadaşı Ö.Anın (19) kimliğini alarak Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde doğum yaptı.
     Genç anne, bir erkek çocuk dünyaya getirdikten sonra hastaneden kaçtı. Durumu fark eden hastane yetkilileri, polise haber verdi.
     Kimlik bilgileri doğrultusunda gözaltına alınan Ö.A, polise verdiği ifadesinde kendisinin doğum yapmadığını ve olayla ilgisinin bulunmadığını söyledi.
     Daha sonra hastanenin güvenlik kameralarını inceleyen emniyet güçleri B.İyi Eskişehirde yakaladı. B.İ, sorgusunda babasını tanımadığı bebeği istemediğini ifade etti.
     Bunun üzere B.İ, hakkında başkasının kimlik bilgilerini kullanmak, aile hükümlülüğünü yerine getirmeme ve bebeğini terk etme suçlarından adli işlem başlatıldı.
     Ö.Anın da arkadaşı B.İden şikayetçi olduğu öğrenildi.
     Öte yandan, B.İnin dünyaya getirdiği bebeğin Eskişehirde bir yetiştirme yurduna verileceği bildirildi.
     (FD-DA-MRS-DEL)
<< Önceki Haber Yeni doğan bebeğini hastaneye bırakıp kaçan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER