Yazdığı mektupla Valiyi duygulandırdı

Yazdığı mektupla Valiyi duygulandırdı -Kırşehir Valisi Çakacak, bir okulu ziyareti sırasında tanıştığı ortaokul 1. sınıf öğrencisi Hafize Çobanın, kendisine mektup yazması üzerine öğrenciyi evinde ziyaret etti (Fotoğraf


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, bir okulu ziyareti sırasında tanıştığı ortaokul 1. sınıf öğrencisi Hafize Çobanın, kendisini duygulandıran bir mektup yazması üzerine öğrenciyi evinde ziyaret etti.
     Yaklaşık 1 ay önce önce Sebahat-Osman Yalçınkaya Ortaokulunu ziyaret eden Vali Çakacak, burada ortaokul 1. sınıf öğrencisi Hafize Çoban (11) ile bir süre sohbet etti.
     Çakacak, büyüyünce ne olmak istiyorsun- sorusuna Hakim olmak istiyorum cevabı aldığı küçük kızı makamına davet etti.
     Vali Çakacakı ziyarete gidemeyen Çoban, bir mektup yazarak dilek ve temennilerde bulundu. Üzerinde Bu mektubu validen başka kimse okumasın diye yazan mektubu okuyan Vali Çakacak, Hafize Çobanı Mehtap Tepesindeki evinde ziyaret etti.
     Hafize Çoban, Vali Çakacakı evlerinin önünde ailesi ile birlikte karşıladı.
     Kendisine mektup yazan öğrenciyi evinde ziyaret etmeyi istediğini belirten Vali Özdemir Çakacak, ziyarette şöyle konuştu:
     Hafizeyi okulda çalışkan bir çocuk olarak gördüm. Bu çalışkan kızımızı, Hafizeyi evinde bir ziyaret edeyim dedim. O bana mektup yazdı. Ben, o mektuptan sonra Hafizeyi ziyaret etmem şart dedim.
     Ziyaretinde, Küçük Hafizenin gelişim bozukluğu rahatsızlığı olduğunu öğrenen Vali Çakacak, onun bu rahatsızlığıyla da yakından ilgileneceğini söyledi.
     Sevinçli ve heyecanlı olduğu gözlenen Hafize Çoban da, Vali Çakacakın evlerine gelerek kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
     Çoban, Beni çok mutlu etti. Allah da onu mutlu etsin. Ben bu duruma çok sevindim dedi.
     Vali Çakacak, ziyaretinde küçük Hafizeye okulda beraber çektirdiği fotoğrafları, kitap seti ve pasta hediye etti.
     Hafize Çobanın Vali Çakacaka yazdığı mektubun içeriği ile ilgili bilgi verilmedi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Yazdığı mektupla Valiyi duygulandırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER